Concept

PLATINIA Lounge Residence, un ansamblu unic si elegant amplasat in inima Clujului la intersectia strazilor Dorobantilor si Navodari  este primul proiect imobiliar din Cluj Napoca ce ofera locatarilor sai un pachet de servicii premium special conceput pentru a crea un stil de viata elegant si confortabil, un stil de viata pe care probabil fiecare ni-l dorim. Eleganta arhitecturala, calitatea si frumusetea materialelor folosite si pozitionarea excelenta vin sa completeze unicitatea acestui proiect si sa adauge valoare serviciilor de calitate pe care intentionam sa le punem la dispozitia locatarilor nostri.

Pachetul unic de servicii PLATINIA…

Acesta este lucrul care ne deosebeste de celelalte ansambluri rezidentiale din Cluj Napoca si care face diferenta intre un spatiu de locuit si un stil de viata de care locatarii nostri se vor bucura zilnic si pentru care a fost creat. Este pachetul de servicii de care vor beneficia si urmatoarele proiecte ce vor prinde viata sub numele PLATINIA.

1. Serviciul de concierge hotelier

Noi stim ca  timpul dumneavoastra este important , de aceea am creat serviciul de concierge hotelier care sa va asiste in plata facturilor de orice fel (apa, gaz, curent, cablu, intretinere, impozite, taxe, etc), sa rezerve in numele dumneavoastra bilete la evenimente sportive, culturale, opera sau teatru, masa la restaurantul preferat, bilete de avion, sa fie la dispozitia dvs zilnic . Noi, la PLATINIA, avem grija de timpul si confortul dumneavoastra.

2. Serviciul de paza 24/24

Noi stim ca este important sa va simtiti in siguranta, motiv pentru care am creat serviciul de paza si securitate care va functiona 24/24. Un agent de paza va fi prezent in permanenta pentru a asigura paza ansamblului, iar camerele de supraveghere vor transmite informatiile unui dispecerat care va trimite o echipa de interventie in caz de necesitate. Noi, la PLATINIA, avem grija de siguranta dumneavoastra.

3. Un lounge elegant

Am creat acest spatiu elegant pentru confortul dumneavoastra. Este un loc unde puteti sa savurati o cafea, sa va intalniti cu prietenii, sa va cunoasteti vecinii. Spatiul va fi elegant mobilat cu fotolii si masute de cafea si dotat cu televizor si internet wi-fi. Noi, La PLATINIA, oferim mai mult locatarilor nostri.

3. Cardul de membru al comunitatii PLATINIA

Pentru noi fiecare dintre Dvs este important si in momentul in care intrati in  comunitatea PLATINIA vom incerca sa va anticipam dorintele si sa va oferim cele mai bune variante pentru satisfacerea lor. De aceea am creat cardul de membru, un card cu care veti beneficia de diferite reduceri si facilitati la anumiti furnizori locali, atent selectati pentru serviciile si produsele de calitate pe care le ofera fie ca e vorba de produse pentru amenajarea apartamentelor, sau solutii pentru petrecerea timpului liber, sau despre sanatatea Dvs. Noi la PLATINIA, ne respectam si ne pretuim locatarii.

Arhitectura …

Platinia Lounge Residence este un ansamblu format din 2 corpuri cu functiuni diferite, in corpul amplasat pe strada Dorobantilor, o frumoasa cladire placata cu piatra naturala si sticla, dotata dupa ultimele standarde din domeniu pentru a oferi un mediu de lucru cat mai confortabil si mai placut, alfandu-se spatiile de birouri.  Retras de la zgomotul si traficul strazii Dorobantilor, pe strada Navodari este amplasat corpul de cladire rezidential care beneficiaza de doua accese si de doua noduri de circulatie verticala cu scari si lifturi. Forma distincta a acestui corp de cladire ne-a permis sa cream trei curti interioare pentru o iluminare naturala optima a apartamentelor; doua dintre aceste curti se deschid spre interiorul ansamblului, iar cea din mijloc se deschide spre strada Navodari realizandu-se astfel o prelungire a spatiului urban in interiorul ansamblului si o izolare fonica a spatiului de locuit de traficul rutier.

Echipa de arhitecti care a creat imaginea ansamblului a obtinut o eleganta clasica prin liniile simple si curate si paleta de culori aleasa. Imaginea finala este aceea a unei elegante rafinate, complimentata pe deplin de materialele nobile alese atat pentru fatade cat si pentru spatiile interioare. Asa a luat nastere un ansamblu unic, care se incadreaza perfect in zona urbana existenta.

Ceva in plus…

La PLATINIA Lounge Residence acel ceva este  un lounge elegant finisat,  dotat cu canapele si masute de cafea si internet wi-fi unde puteti sa savurati o cafea buna, sau sa va intalniti cu prietenii sau colaboratorii intr-un mediu mai intim, dar nu in intimitatea apartamentului Dvs. De acest spatiu se vor putea bucura toti locatarii PLATINIA Lounge Residence deoarece vom avea cate un lounge pentru fiecare dintre cele 2 intrari in zona rezidentiala.


Materiale premium…

Pentru ca meritati ce e mai bun si pentru ca fiecare dintre noi apreciaza un lucru de calitate si durabilitatea lui in timp, la Platinia Lounge Residence s-au folosit doar materiale premium si finisaje de cea mai buna calitate. Incepand cu peretii exteriori care sunt din caramida Porotherm de 30 de cm grosime, la termoizolatie unde s-a folosit polistiren de 15 cm grosime, la peretii despartitori dintre apartamente din aceeasi caramida Porotherm de 25 cm grosime (pentru o izolare fonica ireprosabila), la geamurile cu tamplarie REHAU, cu 5 camere de izolare si 3 straturi de sticla cu filtru de protectie solara, cladirea noastra este conceputa in asa fel incat sa reduca la minim cheltuielile de intretinere prin izolarea termica excelenta pe tot parcursul anului. Materialele nobile folosite la spatiile comune si la curtea interioara (piatra naturala) si nu in ultimul rand lifturile rapide si silentioase care vor deservi cele 2 corpuri de cladire, completeaza imaginiea unor apartamente de o calitate ireprosabila.


Locatia…

Locatia este foarte importanta si de multe ori ne defineste stilul de viata,motiv pentru care, Platinia Lounge Residence a cautat o locatie centrala care sa ofere acces la tot ce aveti nevoie si a gasit-o. Amplasamentul excelent ofera acces la mijloacele de transport in comun, numeroase magazine, scoli, gradinite, facultati, clinici, banci, etc.

Am tinut cont si de faptul ca ne dorim liniste si intimitate in zona de locuit, un lucru mai greu de obtinut intr-o zona centrala si aglomerata de traficul urban. Noi am reusit sa cream pentru Dvs o oaza de liniste in haosul urban prin construirea unei curti interioare care ofera lumina tuturor apartamentelor, izoleaza zgomotul urban si ofera o zona de relaxare si de loisir.


Concluzia …

Noi, PLATINIA Lounge Residence va oferim o constructie cu suflet care traieste pentru confortul locatarilor nostri. Serviciile premium, materialele deosebite si de cea ma buna calitate folosite si frumusetea arhitecturala a ansamblului au dat nastere unor apartamente unice in Cluj Napoca.

 

Platinia Lounge Residence