Locatie

Locatia este unul dintre cele mai importante criterii de decizie in achizitionarea unui apartament, fie ca acesta este ales ca si locuita sau ca si investitie. Locatia influenteaza atat stilul de viata cat si valoarea actuala sau viitoare a apartamentului si modul in care acesta poate fi valorificat ulterior. Valoarea apartamentelor PLATINIA este completata de locatiile excelente pe care le-am ales pentru proiectele noastre.

PLATINIA Elite Residence este amplasata la intersectia strazilor Constanta cu Ploiesti, in zona ultracentrala a orasului Cluj Napoca, langa Piata Mihai Viteazul si la cateva minute de mers pe jos de centrul vechi al orasului. Zona ofera acces imediat la toate mijloacele de transport in comun, restaurante, cafenele, cinema, parcuri, institutii publice, scoli, gradinite, facultati, banci, etc.

Accesul la zona de birouri  se face din strada Ploiesti, iar cele doua accese in zona rezidentiala din strazile Constanta si Ploiesti  prin 2 ganguri pietonale care au acces si la curtea interioara din spatele ansamblului.


View Larger Map

Platinia Elite Residence