Concept

PLATINIA Elite Residence, un ansamblu rezidential de lux, rafinat si elegant, amplasat in zona ultracentrala a orasului Cluj Napoca, la intersectia strazilor Constanta cu Ploiesti, este al doilea proiect care prinde viata sub numele PLATINIA, dupa ansamblul rezidential amplasat pe strada Dorobantilor la intersectia cu strada Navodari,  PLATINIA Lounge Residence. Arhitectura moderna, materialele de cea mai buna calitate si locatia perfecta sunt elementele care completeaza pachetul de servicii premium caracteristic ansamblurilor PLATINIA si dau nastere unui ansamblu rezidential deosebit.

Pachetul unic de servicii PLATINIA…

Acesta este lucrul care ne deosebeste de celelalte ansambluri rezidentiale din Cluj Napoca si care face diferenta intre un spatiu de locuit si un stil de viata de care locatarii nostri se vor bucura zilnic si pentru care a fost creat. Este pachetul de servicii care defineste proiectele PLATINIA.

1.  Serviciul de concierge hotelier

Noi stim ca  timpul dumneavoastra este important, de aceea am creat serviciul de concierge hotelier care sa va asiste in plata facturilor de orice fel (apa, gaz, curent, cablu, intretinere, impozite, taxe, etc), sa rezerve in numele dumneavoastra bilete la evenimente sportive, culturale, opera sau teatru, masa la restaurantul preferat, bilete de avion, sa fie la dispozitia dvs zilnic. Noi, la PLATINIA, avem grija de timpul si confortul dumneavoastra.

2.  Serviciul de paza 24/24

Noi stim ca este important sa va simtiti in siguranta, motiv pentru care am creat serviciul de paza si securitate care va functiona 24/24. Un agent de paza va fi prezent in permanenta pentru a asigura paza ansamblului, iar camerele de supraveghere vor transmite informatiile unui dispecerat care va trimite o echipa de interventie in caz de necesitate. Noi, la PLATINIA, avem grija de siguranta dumneavoastra.

3.  Un Lounge elegant

Am creat acest spatiu elegant pentru confortul dumneavoastra. Este un loc unde puteti sa savurati o cafea, sa va intalniti cu prietenii, sa va cunoasteti vecinii. Spatiul va fi elegant mobilat cu fotolii si masute de cafea si dotat cu televizor si internet wi-fi. Noi, La PLATINIA, oferim mai mult locatarilor nostri.

4.  Cardul de membru al comunitatii PLATINIA

Pentru noi fiecare dintre Dvs este important si in momentul in care intrati in  comunitatea PLATINIA vom incerca sa va anticipam dorintele si sa va oferim cele mai bune variante pentru satisfacerea lor. De aceea am creat cardul de membru, un card cu care veti beneficia de diferite reduceri si facilitati la anumiti furnizori locali, atent selectati pentru serviciile si produsele de calitate pe care le ofera fie ca e vorba de produse pentru amenajarea apartamentelor sau solutii pentru petrecerea timpului liber, sau despre sanatatea Dvs. Noi la PLATINIA, ne respectam si ne pretuim locatarii.

Arhitectura …

PLATINIA Elite Residence este un ansamblu format din 2  zone cu functiuni diferite si 3 corpuri de cladire. La intersectia strazilor Constanta cu Ploiesti este amplasata cladirea de birouri, o cladire impunatoare P+6 etaje+ etaj retras, placata cu piatra naturala si sticla, dotata dupa ultimele standarde din domeniu pentru a oferi un mediu de lucru cat mai confortabil si mai placut. De o parte si de alta a cladirii de birouri se afla amplasate cele 2 corpuri rezidentiale, parter+4 etaje+2 etaje retrase, unul pe strada Constanta, iar cel de-al doilea pe strada Poiesti, inconjurate, in partea din spate, de o frumoasa curte interioara cu spatiu verde si loc de joaca pentru copii. Retragerile de la ultimele 2 etaje au permis arhitectilor sa creeze pentru apartamentele de la ultimele niveluri o serie de terase si spatii exterioare deosebite. La subsolul intregului ansamblu este amplasat parking-ul subteran completat de zonele de parcare supraterane amenajate in curtea interioara. Accesul auto in cadrul ansamblului se face de pe strada Ploiesti, iar accesul pietonal din strazile Constanta si Ploiesti.

Combinatia intre liniile drepte si cele curbe accentueaza frumusetea cladirilor si dau o nota cosmopolita ansamblului, iar amplasarea acestuia in transforma intr-un punct de interes urban.

Ceva in plus…

La PLATINIA Elite Residence, pe langa un lounge elegant finisat pentru cele 2 corpuri rezidentiale, dotat cu canapele si masute de cafea si internet wi-fi unde puteti sa savurati o cafea buna, sau sa va intalniti cu prietenii sau colaboratorii intr-un mediu mai intim, dar nu in intimitatea apartamentului Dvs va oferim si un loc de joaca pentru copii amenajat in curtea interioara.

Materiale premium…

Pentru ca meritati ce e mai bun si pentru ca fiecare dintre noi apreciaza un lucru de calitate si durabilitatea lui in timp, la  PLATINIA Elite Residence  folosim  doar materiale premium si finisaje de cea mai buna calitate, aceleasi pe care le-am folosit si la PLATINIA Lounge Residence. Peretii exteriori sunt din caramida Porotherm de 30 de cm grosime (pentru o izolare termica ireprosabila); la termoizolatie  s-a folosit polistiren de 15 cm grosime si  peretii despartitori dintre apartamente  sunt din  aceeasi caramida Porotherm de 25 cm grosime (pentru o izolare fonica ireprosabila). Geamurile cu tamplarie REHAU, cu 5 camere de izolare si 3 straturi de sticla cu  filtru de protectie solara completeaza zidaria si termoizolatia pentru a crea o cladire conceputa in asa fel incat sa reduca la minim cheltuielile de intretinere prin izolarea termica excelenta pe tot parcursul anului.  Materialele nobile folosite la fatade si spatiile comune si nu in ultimul rand lifturile rapide si silentioase care vor deservi cele 3 corpuri de cladire, completeaza imaginiea unor apartamente de lux, de o calitate ireprosabila.

Locatia…

Locatia este foarte importanta si de multe ori ne defineste stilul de viata. Pentru toate proiectele noastre locatia a fost aleasa cu mare atentie  fiind constienti de faptul ca aduce un plus de valoare si de confort apartamentelor. PLATINIA Elite Residence este amplasata in zona ultracentrala a orasului Cluj Napoca, in zona pietei Mihai Viteazu, la cativa pasi de toate facilitatile de care aveti nevoie: mijloacele de transport in comun, numeroase magazine, scoli, gradinite, facultati, clinici, banci si la cateva minute de mers pe jos de centrul vechi al orasului.

Curtea interioara ofera un spatiu de relaxare, fiind ferita si retrasa de la traficul urban si inconjurata de curtile si gradinile existente in zona, iar locul de joaca pentru copii este perfect amplasat pentru ca acestia sa se poata bucura in siguranta de el.

Concluzia …

PLATINIA Elite Residence va ofera luxul, confortul si rafinamentul unor apartamente amplasate central, o arhitectura moderna si eleganta si pachetul de servicii premium care vine sa completeze unicitatea ansamblurilor PLATINIA. Ansamblurile noastre fac parte din elita constructiilor din Cluj Napoca.

Platinia Elite Residence